Uw gala tafel boeken

Wilt u ook exclusief betrokken genieten tijdens ons gala op 11 mei 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin? Het goede doel ondersteunen en tegelijkertijd uw relaties of personeel trakteren op een bijzondere avond uit? U kunt erbij zijn door een tafel te reserveren. U heeft de keuze uit de volgende opties:

 • Gala tafel 8 personen €2.000
 • Gala tafel 10 personen €2.300

Bovengenoemde prijzen zijn op basis van een avondvullend programma met sterrenoptredens en een volledig verzorgd diner met gastronomische hoogstandjes verzorgd door de Michelinsterkeuken van restaurant Latour inclusief excellente wijnen.

Wist u dat wij als stichting een ANBI-status hebben? Dat betekent dat afhankelijk van uw persoonlijke situatie de kosten mogelijk aftrekbaar zijn. Wilt u meehelpen om onze kinderen vleugels te geven? Reserveer tijdig door bijgaand formulier in te vullen.

  Gala Tafels Bestellen

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Tussen

  Achternaam*

  Tafel

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Extra Toelichting

  Het was een prachtig feest!

  Wat een geweldige avond!

  17 Juli j.l. was Grand Hotel Huis ter Duin weer het toneel voor en geweldig Charity Gala van New Wings. Net als vorige edities stond de avond bol van entertainment en culinaire verrassingen. Maar bovenal werd ook dit jaar weer gul geboden op de prachtige kavels; kunst, kostuums, evenementen en sierraden. De avond werd voor de derde keer gepresenteerd door onze eigen ambassadeur Jamai Loman. Wederom zijn wij trots en dankbaar naar de inzet en aanwezigheid van alle gasten, ambassadeurs en bovenal onze helden.

  Wij gaan ons best doen om ons eerste lustrum Gala in 2024 net zo mooi op te zetten als dit gala.

  Geef onze kinderen weer vleugels.

  Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

  De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.