Uw gala tafel boeken

Wilt u ook exclusief betrokken genieten tijdens ons gala op 11 mei 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin? Het goede doel ondersteunen en tegelijkertijd uw relaties of personeel trakteren op een bijzondere avond uit? U kunt erbij zijn door een tafel te reserveren. U heeft de keuze uit de volgende opties:

  • Gala tafel 8 personen €2.000
  • Gala tafel 10 personen €2.300

Bovengenoemde prijzen zijn op basis van een avondvullend programma met sterrenoptredens en een volledig verzorgd diner met gastronomische hoogstandjes verzorgd door de Michelinsterkeuken van restaurant Latour inclusief excellente wijnen.

Wist u dat wij als stichting een ANBI-status hebben? Dat betekent dat afhankelijk van uw persoonlijke situatie de kosten mogelijk aftrekbaar zijn. Wilt u meehelpen om onze kinderen vleugels te geven? Reserveer tijdig door bijgaand formulier in te vullen.

Gala Tafels Bestellen

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Tussen

Achternaam*

Tafel

E-mail*

Telefoonnummer*

Extra Toelichting

Het was een prachtig feest!

Met trots kunnen we mededelen dat ons eerste gala 11 mei j.l. een mooi resultaat heeft opgeleverd voor ons goede doel. Met dank aan alle mensen die voor en achter de schermen hard hebben gewerkt aan deze geweldige avond. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was heeft genoten van het diner en de geweldige optredens van Aristakes, Jamai, Carolina Dijkhuizen, Dio en Anne-Fay. Wij hopen dat wij bij de volgende editie weer op uw belangstelling mogen rekenen.

Bedankt! Namens het voltallige bestuur van New Wings

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

ONZE MISSIE
DONEER NU