Uw gala tafel boeken

Wilt u ook exclusief betrokken genieten tijdens ons gala op 11 mei 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin? Het goede doel ondersteunen en tegelijkertijd uw relaties of personeel trakteren op een bijzondere avond uit? U kunt erbij zijn door een tafel te reserveren. U heeft de keuze uit de volgende opties:

 • Gala tafel 8 personen €2.000
 • Gala tafel 10 personen €2.300

Bovengenoemde prijzen zijn op basis van een avondvullend programma met sterrenoptredens en een volledig verzorgd diner met gastronomische hoogstandjes verzorgd door de Michelinsterkeuken van restaurant Latour inclusief excellente wijnen.

Wist u dat wij als stichting een ANBI-status hebben? Dat betekent dat afhankelijk van uw persoonlijke situatie de kosten mogelijk aftrekbaar zijn. Wilt u meehelpen om onze kinderen vleugels te geven? Reserveer tijdig door bijgaand formulier in te vullen.

  Gala Tafels Bestellen

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Tussen

  Achternaam*

  Tafel

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Extra Toelichting

  Het was een prachtig feest!

  Charity Gala 2024
  0
  0
  0
  0
  Dagen
  0
  0
  U
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Inmiddels hebben er 4 succesvolle New Wings Charity Gala’s plaats gevonden ter behoeve van de New Wings Helden. Bijzondere avonden, waar de foto’s voor zich spreken! We zetten in 2024 de traditie voort met een spectaculaire Charity Gala op 5 oktober. U kunt daar bij zijn, reserveer uw stoel of tafel nu! Maar u kunt ook sponsor worden

  Bent u erbij?

  Geef onze kinderen weer vleugels.

  Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

  De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.