Met vol trots presenteert de New Wings Foundation haar nieuwe partner: Race Planet. Een gevestigde orde binnen de kartbanen. In 1993 opende zij de eerste indoor kartbaan van Europe in Mijdrecht. Inmiddels hebben zij kartbanen in Delft en Amsterdam en organiseren zij diverse activiteiten op Circuit Zandvoort. Onmogelijk komt niet in hun woordenboek voor en dat past precies bij waar New Wings voor staat. Van overleven naar leven en daarbij is niks onmogelijk.

De stichting kijkt er naar uit om mooie evenementen met Race Planet te organiseren en de New Wings helden een onvergetelijke dag te laten bezorgen.

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.