⚽️ De wedstrijd
Op woensdagavond 13 september 2023 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trapt Creators FC mannen af op het complex van FC Lienden tegen Het Nederlands Transplantatie Voetbalteam! Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen! Een ticket kost €7,50 (excl. servicekosten).

❤️ Goede doel: Nederlands Transplantatie Voetbalteam
Het Nederlands Transplantatie Voetbalteam bestaat uit spelers/speelsters die allemaal een orgaantransplantatie hebben gehad. Sommige van dit team hebben er zelfs meerdere gehad. Bij een orgaantransplantatie moet je denken aan de volgende organen; nier, hart, longen, lever, gedeelte van de alvleesklier en ook stamceltransplantatie behoort tot deze groep. Een heel bijzonder team, want zonder de orgaandonoren zou dit team gewoonweg niet bestaan.

❤️  Doelstelling
Wie hebben als doel om overal waar wij voetballen aandacht te vragen voor het onderwerp orgaandonatie en het onderwerp bespreekbaar te maken. Maak een bewuste keuze; wel of geen donor! De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar het Nederlands Transplantatie Voetbalteam. Met de opbrengst hopen wij nog jaren door te kunnen voetballen en aandacht te kunnen vragen voor orgaandonatie!

👨‍👧‍👦 New Wings helden
Samen met onze jonge helden zullen wij deze wedstrijd bezoeken. Alvorens de wedstrijd begint zullen onze helden aan de hand van de speler het veld betreden.

⏰ Tijden
Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 18.00 uur ben je welkom om een mooi plekje te vinden op de tribune of langs het veld.

Delen wordt gewaardeerd!