Ik wil graag iets terug doen voor de maatschappij

“Mijn naam is Ewa Szalwinska, ik ben een Nederlandse ondernemer van Poolse afkomst. Nederland heeft mij alle mogelijkheden gegeven mijn onderneming op en uit te bouwen. Daarom wil ik nu graag iets terugdoen voor de maatschappij.

Ik heb van dichtbij meegemaakt wat een transplantatie voor een mens betekent: mijn eigen broer Tomek leed aan nierfalen en hij had een transplantatie nodig.
Na vier jaar wachten kreeg hij een donornier… en nieuwe energie. Daarom weet ik hoeveel energie en motivatie mensen na een orgaantransplantatie hebben. Zij kunnen hartstochtelijk vertellen over hoeveel het leven de moeite waard is en dat je nooit moet opgeven bij tegenslag. En Tomek loopt nu marathons”, vertelt Ewa grijnzend, “ik word al moe als ik daaraan denk.

Terwijl hij ziek aan de grond zat moest ik hard werken om hier mijn bedrijf op te bouwen. Ik kreeg alle kansen om dat te kunnen doen en ben daar enorm dankbaar voor. Daarom wil ik nu, met andere ondernemers, iets voor de maatschappij terugdoen.”

RESERVEER UW STOEL, TAFEL OF SPONSOR/PARTNER

Ambassadeurs

Stephan Stokkermans
Stephan StokkermansManaging Director
LEES MEER
Jamai Loman
Jamai LomanZanger/presentator
LEES MEER
Kare Becker
Kare BeckerVoormalig voetballer
LEES MEER
Romaissa Magouh
Romaissa Magouh Kinderambassadeur
LEES MEER

Bestuur New Wings

Ewa Szalwinska
Ewa SzalwinskaVoorzitter
Ewa sinds 2010 zelfstandig ondernemer bij AdviesPol.
LEES MEER
Dave van der Have
Dave van der HavePenningmeester
Dave van der Have
Management advies.
LEES MEER
Mienousch Noorlander
Mienousch NoorlanderBestuurslid
Guest Services Director at Grand Hotel Huis ter Duin
LEES MEER
Ela Timar
Ela TimarBestuurslid
Ela Timar
LEES MEER
Ed Swart
Ed SwartBestuurslid
Ed Swart
LEES MEER

De bestuursleden van de New Wings foundation ontvangen geen beloning.

Het was een prachtig feest!

Met trots kunnen we mededelen dat ons eerste gala 11 mei j.l. een mooi resultaat heeft opgeleverd voor ons goede doel. Met dank aan alle mensen die voor en achter de schermen hard hebben gewerkt aan deze geweldige avond. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was heeft genoten van het diner en de geweldige optredens van Aristakes, Jamai, Carolina Dijkhuizen, Dio en Anne-Fay. Wij hopen dat wij bij de volgende editie weer op uw belangstelling mogen rekenen.

Bedankt! Namens het voltallige bestuur van New Wings

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

LEES ONZE MISSIE
DONEER NU