Ik wil graag iets terug doen voor de maatschappij

“Mijn naam is Ewa Szalwinska, ik ben een Nederlandse ondernemer van Poolse afkomst. Nederland heeft mij alle mogelijkheden gegeven mijn onderneming op en uit te bouwen. Daarom wil ik nu graag iets terugdoen voor de maatschappij.

Ik heb van dichtbij meegemaakt wat een transplantatie voor een mens betekent: mijn eigen broer Tomek leed aan nierfalen en hij had een transplantatie nodig.
Na vier jaar wachten kreeg hij een donornier… en nieuwe energie. Daarom weet ik hoeveel energie en motivatie mensen na een orgaantransplantatie hebben. Zij kunnen hartstochtelijk vertellen over hoeveel het leven de moeite waard is en dat je nooit moet opgeven bij tegenslag. En Tomek loopt nu marathons”, vertelt Ewa grijnzend, “ik word al moe als ik daaraan denk.

Terwijl hij ziek aan de grond zat moest ik hard werken om hier mijn bedrijf op te bouwen. Ik kreeg alle kansen om dat te kunnen doen en ben daar enorm dankbaar voor. Daarom wil ik nu, met andere ondernemers, iets voor de maatschappij terugdoen.”

Ambassadeurs

Stephan Stokkermans
Stephan StokkermansManaging Director
Jamai Loman
Jamai LomanZanger/presentator
Romaissa Magouh
Romaissa Magouh Kinderambassadeur
Marion Siebeling
Marion SiebelingAmbassadeur 2024
Michelle Huisman
Michelle HuismanAmbassadeur 2024

Management New Wings

Marianne Meijer
Marianne Meijer Operationeel manager

Bestuur New Wings

Ewa Szalwinska
Ewa SzalwinskaVoorzitter
Ewa sinds 2010 zelfstandig ondernemer bij AdviesPol.
Dave van der Have
Dave van der HavePenningmeester
Dave van der Have
Management advies.
Mienousch Noorlander
Mienousch NoorlanderSecretaris
Guest Services Director at Grand Hotel Huis ter Duin
Said Aoulad Ben Arroun
Said Aoulad Ben ArrounBestuurslid
SPAA MATERIALS

De bestuursleden van de New Wings foundation ontvangen geen beloning.

Het was een prachtig feest!

Wat een geweldige avond!

17 Juli j.l. was Grand Hotel Huis ter Duin weer het toneel voor en geweldig Charity Gala van New Wings. Net als vorige edities stond de avond bol van entertainment en culinaire verrassingen. Maar bovenal werd ook dit jaar weer gul geboden op de prachtige kavels; kunst, kostuums, evenementen en sierraden. De avond werd voor de derde keer gepresenteerd door onze eigen ambassadeur Jamai Loman. Wederom zijn wij trots en dankbaar naar de inzet en aanwezigheid van alle gasten, ambassadeurs en bovenal onze helden.

Wij gaan ons best doen om ons eerste lustrum Gala in 2024 net zo mooi op te zetten als dit gala.

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.