Ik wil graag iets terug doen voor de maatschappij

“Mijn naam is Ewa Szalwinska, ik ben een Nederlandse ondernemer van Poolse afkomst. Nederland heeft mij alle mogelijkheden gegeven mijn onderneming op en uit te bouwen. Daarom wil ik nu graag iets terugdoen voor de maatschappij.

Ik heb van dichtbij meegemaakt wat een transplantatie voor een mens betekent: mijn eigen broer Tomek leed aan nierfalen en hij had een transplantatie nodig.
Na vier jaar wachten kreeg hij een donornier… en nieuwe energie. Daarom weet ik hoeveel energie en motivatie mensen na een orgaantransplantatie hebben. Zij kunnen hartstochtelijk vertellen over hoeveel het leven de moeite waard is en dat je nooit moet opgeven bij tegenslag. En Tomek loopt nu marathons”, vertelt Ewa grijnzend, “ik word al moe als ik daaraan denk.

Terwijl hij ziek aan de grond zat moest ik hard werken om hier mijn bedrijf op te bouwen. Ik kreeg alle kansen om dat te kunnen doen en ben daar enorm dankbaar voor. Daarom wil ik nu, met andere ondernemers, iets voor de maatschappij terugdoen.”

Ambassadeurs

Stephan Stokkermans
Stephan StokkermansManaging Director
Jamai Loman
Jamai LomanZanger/presentator
Kare Becker
Kare BeckerVoormalig voetballer
Romaissa Magouh
Romaissa Magouh Kinderambassadeur
Marianne Meijer
Marianne Meijer Ambassadeur 2023
Marieke de Geus
Marieke de GeusAmbassadeur 2023
Mirjam de Best
Mirjam de BestAmbassadeur 2023
Marion Siebeling
Marion SiebelingAmbassadeur 2023

Bestuur New Wings

Ewa Szalwinska
Ewa SzalwinskaVoorzitter
Ewa sinds 2010 zelfstandig ondernemer bij AdviesPol.
Dave van der Have
Dave van der HavePenningmeester
Dave van der Have
Management advies.
Mienousch Noorlander
Mienousch NoorlanderSecretaris
Guest Services Director at Grand Hotel Huis ter Duin
Said Aoulad Ben Arroun
Said Aoulad Ben ArrounBestuurslid
SPAA MATERIALS

De bestuursleden van de New Wings foundation ontvangen geen beloning.

Het was een prachtig feest!

Met trots kunnen we mededelen dat ons eerste gala op 11 mei 2019 een mooi resultaat heeft opgeleverd voor ons goede doel. Met dank aan alle mensen die voor en achter de schermen hard hebben gewerkt aan deze geweldige avond. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was heeft genoten van het diner en de geweldige optredens van Aristakes, Jamai, Carolina Dijkhuizen, Dio en Anne-Fay. Wij hopen dat wij bij de volgende editie weer op uw belangstelling mogen rekenen.

Bedankt! Namens het voltallige bestuur van New Wings

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.