Jong volwassen helden

Dominique
Dominique
Damon
Damon
Mitchell
Mitchell
Wende
Wende

Het was een prachtig feest!

Wat in 2019 begon met een initiatief voor een spetterend gala is nu 4 jaar later uitgegroeid tot een prachtige jaarlijks evenement. Tijdens het gala is er veel aandacht voor het goede doel waarvoor wij dit doen. Aan de hand van interviews en begeleidende filmpjes krijgen de gasten van deskundigen maar ook van onze super helden uitleg waarvoor wij het geld ophalen.

Dankzij de partners, sponsoren en de vele donaties kunnen wij onze gasten een bijzondere avond aanbieden maar bovenal gaat om wat wij voor de kinderen kunnen doen.

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.