New Wings verwelkomt nieuw bestuurslid

2022 is de New Wings Foundation vol goede moed begonnen. In de eerste maand van het jaar mag de foundation al een nieuw bestuurslid verwelkomen. Said Aoulad Ben Arroun, eigenaar van Spaa Materials en vestigingsmanager bij Horizon Groep en Flexcraft, komt het bestuur versterken. Hij leerde New Wings kennen door oprichtster Ewa Szalwinska.  Haar enthousiasme inspireerde en toen hij werd gevraagd voor deze positie zei hij dan ook “ja”. Said heeft zin in zijn nieuwe functie: “De New Wings Foundation trok me aan en ik voel me er erg op mijn gemak. Het bestuur wat er nu zit, is ook erg gemotiveerd. Het zijn leuke mensen met allen hetzelfde doel.”

Said heeft met zijn komst zelf ook een duidelijk doel; New Wings naar een hoger niveau brengen en daarnaast meer sponsors binnen halen, zodat meer New Wings helden gaan leven in plaats van overleven.

DONEER AUB

Deel dit bericht

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.

LEES ONZE MISSIE