In de week voor Kerstmis zijn de New Wings Helden verrast met een super gaaf Kerstpakket. Dankbaar voor de hulp en sponsering van o.a. Samergo en Spaa Materials hebben de helden een heerlijk pakket ontvangen. Vol met verschillende lekkernijen gaan de kinderen de Kerst vol goede  tegemoet.

Tot in het nieuwe jaar 

Graag had de New Wings Foundation de helden nog een keer verwend met een heerlijke dag. Een middag die in het teken zou staan vol met genieten, ontspannen en leuke dingen doen. Door de huidige coronasituatie was dat helaas niet mogelijk. Vol goede moed kijkt de Foundation naar het nieuwe jaar waar nog vele kidsdagen volgen en het derde New Wings Charity Gala gepland staat. Graag tot in 2022!

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.