Op zaterdag 21 mei vond het Charity Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. De avond stond in het teken van de verhalen van de New Wings Helden en uiteraard een mooi bedrag ophalen voor de projecten van de New Wings Foundation die ten goede komen van de New Wings Helden. De derde editie van het gala bracht een recordbedrag op van €71.745.

Jamai Loman, ambassadeur New Wings Foundation, presenteerde het gala. Tijdens de avond ging hij in geprek met de New Wings Helden. De jonge helden vertelden over hoe het nu met hen gaat en wat je kan doen met een gezond lichaam na een geslaagde transplantatie. Tyrel ontroerde de gasten door zijn aanwezigheid. Het afgelopen gala kon hij er helaas niet bij zijn. Op dat moment zat hij middenin het proces. Ook Thymen en Wende deelden hun verhalen met de 188 gasten in de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin. Onder gasten was ook kinderambassadeur Romaisse aanwezig. De verbindende factor tussen de jonge helden en het gala.

Feestelijk entertainment
Naast de mooie en positieve verhalen werd er ook volop genoten door de gasten van het gala. Leo Lauffer Entertainment verzorgde de muzikale invulling. The Voice finanlist Emmaly Brown opende de avond met haar prachtige versie van Rise up. Nicky van der Kuyp en The Motown Boys zorgden met hun muzikale invulling dat de gasten binnen no-time op de dansvloer stonden. Bergit Lewis was de hoofdact van de avond. De New Wings helden stonden samen met Bergit te swingen op het podium.

Recordbedrag
Tijdens de derde editie van het gala is een recordbedrag opgehaald voor de Foundation. De €71.745,- heeft dit record bereikt door onder andere de succesvolle veiling onder leiding van veilingmeester JP. Het bedrag wordt besteed aan projecten in samenwerking met UMCG, de sport- en speldagen en uiteraard de familie coaching.

Grote dank aan onze partners: Raceplanet, Leo Lauffer Entertainment, Value2U, Adviespol, Desatel, Oger, Grand Hotel Huis ter Duin, ONM reclame.

Daarnaast spreken we ook onze dank uit aan de sponsoren: Feraggio, Brut 172, Wasco, Artona Paintings & Drawings, AGV International, Beauty Station, Jos Beeres Wijnkoperij, Van der Valk Rotterdam Blijdorp, BMW Dubbelsteyn, Restaurant Goud, Flexcraft, Joelia*, Net Tactics, Oriental Group, De Slaapkamer van Lisse, Spaa Materials

opbrengst 2022

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.