Op 14 mei nam Kidnie hun nieuwe campagne video “samen tegen de 0” op en Maévi was daarbij!
Maévi mocht de hoofdrol spelen in de campagne! Het was een hele lange dag die al begon om 09:00u in het Sophia Kinderziekenhuis. Maévi had er super veel zin in! De eerste scènes werden opgenomen in een ziekenhuis bed. Daarna volgde er wat scènes in de gangen van het ziekenhuis en in het park! Gelukkig maar, want het was prachtig weer. Maévi mocht de hele dag in haar nachtjapon lopen, dat was wel een beetje gek, maar ook heel leuk! Er werden nog wat campagne foto’s gemaakt in het park terwijl we moesten wachten op het opnemen van de laatste scènes. De dag eindigde om 17:00 uur. Iedereen was heel moe, maar voldaan van de leuke dag.
Maévi wat vond je het leukst? Dat de artsen ook meededen in het filmpje en ik in mijn pyjama naar buiten mocht!
Maévi mocht de hoofdrol

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.