Op zaterdag 25 maart organiseerde de New Wings Foundation haar vierde kids dag. 

Wat was het een feest! Onder leiding van vijfvoudig Nederlands kampioen Artjom Kasparian hebben de helden kennis gemaakt, op een veilige manier, met de sport boksen. Door middel van leuke oefeningen leerden zij de eerste kneepjes van deze mooie sport. Boksen is voor de fysieke gezondheid een boost, maar kan ook voor de mentale fitheid veel betekenen. De New Wings Foundation wil de helden laten leven na hun transplantatie. Bewegen is daar een groot onderdeel van. Het is dan ook mooi om te zien, hoe de kids genoten.

Uiteraard hebben New Wings Ambassadeurs Jamai Loman en Kare Becker ook meegedaan aan deze clinic. Het was een mooi weerzien van oude bekenden, maar ook weer nieuwe gezichten. De dag werd afgesloten met heerlijke pannekoeken! Dank aan alle donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt!

Artjom Kasparian
Artjom Kasparian

Na een hele moeilijke jeugd te hebben gehad is het profbokser Artjom Kasparian gelukt om vijfvoudig Nederlands kampioen te worden en om bij de negen beste van Europa en twintig beste van de wereld te horen. Ook was Kasparian in de running voor de kwalificatie voor de Olympische Spelen, maar toen kwam Covid.