Kids event was een groot succes!

Op zaterdag 16 oktober nodigden wij de helden van New Wings uit voor het Kids Event in pannenkoekenrestaurant Oma Toos. Deze dag stond volledig in het teken om de helden lekker te verwennen. Het was een weerzien van oude bekenden, maar ook van nieuwe kennismakingen.   Sophie, Mitch, Demon, Dominique, Tyroll, Ninah en hun families werden ontvangen door oprichtster Ewa met heerlijke zoetigheden en een welkomstwoord. Daarna was het tijd om aan de slag te gaan.

New Kids Rap
Onder leiding van Leo Lauffer Entertainment en Nicky van der Kuyp werden de kinderen uitgedaagd om een New Wings rap te schrijven.  Samen met onze ambassadeurs Jamai Loman, Kare Becker en kinderambassadeur Romaissa gingen ze creatief aan de slag. Wij kunnen nog te niet veel verklappen, maar blijf ons volgen voor het eindresultaat. De overheerlijke pannenkoeken van Oma Toos zorgden ervoor dat de kinderen met een gevulde buik aan de tweede workshop begonnen. Deze stond in het teken van diverse spelletjes.

Go fast Scheveningen verzorgde een spetterende afsluiting van deze dag. In volle vaart met de Ribboot scheurden we langs de kust van Scheveningen. Kortom het was een geslaagde dag dankzij onze donateurs, ambassadeurs en onze partners.

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.