Kids event was een groot succes!

Op zaterdag 16 oktober nodigden wij de helden van New Wings uit voor het Kids Event in pannenkoekenrestaurant Oma Toos. Deze dag stond volledig in het teken om de helden lekker te verwennen. Het was een weerzien van oude bekenden, maar ook van nieuwe kennismakingen.   Sophie, Mitch, Demon, Dominique, Tyroll, Ninah en hun families werden ontvangen door oprichtster Ewa met heerlijke zoetigheden en een welkomstwoord. Daarna was het tijd om aan de slag te gaan.

New Kids Rap
Onder leiding van Leo Lauffer Entertainment en Nicky van der Kuyp werden de kinderen uitgedaagd om een New Wings rap te schrijven.  Samen met onze ambassadeurs Jamai Loman, Kare Becker en kinderambassadeur Romaissa gingen ze creatief aan de slag. Wij kunnen nog te niet veel verklappen, maar blijf ons volgen voor het eindresultaat. De overheerlijke pannenkoeken van Oma Toos zorgden ervoor dat de kinderen met een gevulde buik aan de tweede workshop begonnen. Deze stond in het teken van diverse spelletjes.

Go fast Scheveningen verzorgde een spetterende afsluiting van deze dag. In volle vaart met de Ribboot scheurden we langs de kust van Scheveningen. Kortom het was een geslaagde dag dankzij onze donateurs, ambassadeurs en onze partners.

DONEER AUB

Deel dit bericht

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

LEES ONZE MISSIE
DONEER NU