Op zaterdag 25 maart organiseerde de New Wings Foundation haar vierde kids dag. 

Wat was het een feest! Onder leiding van vijfvoudig Nederlands kampioen Artjom Kasparian hebben de helden kennis gemaakt, op een veilige manier, met de sport boksen. Door middel van leuke oefeningen leerden zij de eerste kneepjes van deze mooie sport. Boksen is voor de fysieke gezondheid een boost, maar kan ook voor de mentale fitheid veel betekenen. De New Wings Foundation wil de helden laten leven na hun transplantatie. Bewegen is daar een groot onderdeel van. Het is dan ook mooi om te zien, hoe de kids genoten. 

Uiteraard hebben New Wings Ambassadeurs Jamai Loman en Kare Becker ook meegedaan aan deze clinic. Het was een mooi weerzien van oude bekenden, maar ook weer nieuwe gezichten. De dag werd afgesloten met heerlijke pannekoeken! Dank aan alle donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt!

New Wings

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.