Ontmoet Tyrel.. dit is Tyrel Fazliov een jongen van net 15 jaar oud. Tyrel heeft in zijn leven al veel struggels gekend. Hij heeft al 2 x een lever transplantatie moeten ondergaan.

Tyrel heeft hierdoor geen kind kunnen zijn.. geen leuke dingen kunnen doen zoals andere leeftijdsgenoten. Wij als familie steunen Tyrel zoveel we kunnen. Zijn transplantatie heeft veel impact gehad en achtergelaten bij ons als gezin.

Tyrel kent zijn familie in het buitenland niet. De laatste keer dat Tyrel zijn familie heeft gezien was toen hij 4 jaar was; toen oma ziek werd. En vlak voordat hij zelf ook ziek werd. Dus was eigenlijk niet echt vakantie. Nou wordt oma 80 dit jaar en de wens van Tyrel is om oma nog een keer te zien voordat het te laat is. Wij als ouders hebben helaas niet de middelen om zijn droom waar te maken. Daarom willen we via deze weg aan iedereen vragen die iets kan missen om ons te helpen zijn droom waar te maken.

onze helden

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.