HET GALA START OVER:

2019/05/11 18:00:00

NEW WINGS GALA

Het New Wings Gala vindt plaats op 11 mei 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin. De gasten krijgen een prachtig programma aangeboden, met optredens van Adriana Sklarz, Jamai Loman en Carolina Dijkhuizen.

Presentator is Angela Groothuizen.

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen is nu al een grande dame in het Nederlandse entertainment, met een lange carrière die begon bij haar deelname aan de Dolly Dots. Zij trad op in films en is vooral bekend van haar jury- en coachwerk voor programma’s als The X-factor, The Voice en Holland’s Got Talent.

Jamai Loman

Jamai Loman won in 2003 het televisieprogramma Idols. Daarmee begon een succesvolle carrière als zanger in vele musicals (Les Miserables, Miss Saigon) en als presentator van TV programma’s. Ook heeft hij stem gegeven aan vele karakters in animatiefilms.

Loman maakte in de zomer van 2018 bekend dat bij hem nierfalen is geconstateerd. In september kreeg hij een nieuwe nier.

Caroline Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen zingt de sterren van de hemel in musicals en op televisie. In 2017 won zij The Big Music Quiz en in 2015 deed zij nog mee aan Wie is de Mol?

Stephan Stokkermans

Stephan Stokkermans ís ‘mr Huis ter Duin’. Hij is enthousiast gastheer voor het New Wings Gala.

Koop direct kaarten voor het gala!

BESTEL GALA KAARTEN

 

Stichting New Wings wil je hartelijk danken voor jou interesse voor ons Gala in 2019.

Op dit moment is het alleen mogelijk kaarten te bestellen via email.

Nadat je het aantal gewenste kaarten en je contact gegevens hebt ingevoerd, ontvang je een bevestiging. Wil je meer dan 20 Gala kaarten bestellen, graag het gewenste aantal in de toelichting aangeven. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact op om de betaling te voldoen en ontvang je bericht zodra de kaarten worden geleverd.

Voornaam (verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam (verplicht)

Aantal Gala kaarten

Email (verplicht)

Telefoonnumer

Extra Toelichting

GALA PARTNER WORDEN

WORD PARTNER VAN ONS GALA!

Heb je interesse om partner van het New Wings Gala 2019 te worden? Neem dan contact op via onderstaand formulier. We nemen dan de voorwaarden en vereisten met jouw organisatie door. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!