Gala partner worden

Draagt u onze kinderen met een orgaantransplantatie ook een warm hart toe, maar wilt u nog meer doen dan alleen een tafel of kaart voor het gala boeken? Dat is mogelijk door onze gala partner te worden! U kunt kiezen uit de volgende sponsorpakketten en een zeer exclusief hoofdsponsorpakket:

  • Brons pakket € 4.000
  • Zilver pakket € 7.000
  • Goud pakket € 10.000
  • Diamant Hoofdsponsor pakket € 15.000

De verschillende pakketten vertegenwoordigen een bepaalde waarde aan publiciteit. Deze is afhankelijk van uw organisatie op maat samen te stellen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

Wist u dat wij als stichting een ANBI-status hebben? Dat betekent dat afhankelijk van uw situatie de kosten mogelijk aftrekbaar zijn. Wilt u meehelpen om onze kinderen sneller op de been te helpen na hun orgaantransplantatie? Maak uw interesse kenbaar door bijgaand formulier in te vullen

Gala Partner Worden

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Tussen

Achternaam*

Pakket

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer*

Extra Toelichting

Het aftellen is begonnen!

U KOMT TOCH OOK?
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Op 11 mei 2019 is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het toneel van iets heel bijzonders.

De eerste editie van het New Wings Gala wordt een spectaculaire avond met Michelinsterren galadiner, excellente wijnen, bijzondere optredens van Jamai Loman en Carolina Dijkhuizen en presentatie van Angela Groothuizen. Dé ideale black tie gelegenheid om exclusief te genieten te netwerken met bestaande relaties, nieuwe contacten te leggen en tegelijkertijd ons goede doel te steunen.

GALA INFO

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

ONZE MISSIE
DONEER NU