SAVE THE DATE!

2e New Wings Gala 12 september 2020

Op 12 september is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk voor de 2e maal het toneel van iets heel bijzonders. De tweede editie van het New Wings Gala belooft nog spectaculairder te worden dan de eerste. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de exacte invulling van de avond.

Het bestuur kan nog niet te veel verklappen maar reken op een kwalitatief hoogstaand galadiner met aansprekende artiesten, een veiling met unieke items en een loterij. Tevens zal de avond nog enkele verrassingen kennen.

U kunt nu al uw plaatsen reserveren, u kunt kiezen uit de volgende arrangementen;

  • Hoofdsponsor/Partner, bestaande uit 1 tafel voor 10 personen, naamsvermeldingen op alle uitingen rondom en op het gala, champagne ontvangst voor u en uw gasten zaterdagmiddag, 5 luxe kamerarrangementen inclusief ontbijt, lunch of diner voor 10 personen inclusief wijnarrangement in Michelinsterren restaurant Latour en een partner/netwerkbijeenkomst, prijs € 10.000,00
  • Sponsor, bestaande uit 1 tafel voor 10 personen, naamsvermeldingen op uitingen rondom en op het gala, prijs € 4.000,00
  • Tafel, bestaande uit 1 tafel voor 10 personen, prijs € 2.750,00
  • Losse stoelen, prijs € 275,00

Bovenstaande arrangementen zijn reeds te reserveren via dave@newwings.eu.

Dé ideale black tie gelegenheid om exclusief te genieten te netwerken met bestaande relaties, nieuwe contacten te leggen en tegelijkertijd ons goede doel te steunen.

Met ons gala zamelen we namelijk geld in voor het revalidatieprogramma voor kinderen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zodat zij na hun transplantatie sneller herstellen door samen te spelen en te sporten.

Helpt u ook mee om deze kinderen weer vleugels te geven? Uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, kan fiscaal voordelig dankzij onze ANBI-status.

Gala Tafels Bestellen

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Tussen

Achternaam*

Tafel

E-mail*

Telefoonnummer*

Extra Toelichting

Het was een prachtig feest!

Met trots kunnen we mededelen dat ons eerste gala 11 mei j.l. een mooi resultaat heeft opgeleverd voor ons goede doel. Met dank aan alle mensen die voor en achter de schermen hard hebben gewerkt aan deze geweldige avond. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was heeft genoten van het diner en de geweldige optredens van Aristakes, Jamai, Carolina Dijkhuizen, Dio en Anne-Fay. Wij hopen dat wij bij de volgende editie weer op uw belangstelling mogen rekenen.

Bedankt! Namens het voltallige bestuur van New Wings

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

ONZE MISSIE
DONEER NU