Wij hebben uw betrokkenheid nodig

Op 11 mei 2019 is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het toneel van iets heel bijzonders…

Met de eerste editie van het New Wings Gala laten we kinderen na een orgaantransplantatie weer met een positieve blik naar de toekomst kijken.

Onder de vleugels van Angela Groothuizen die de presentatie van de avond zal verzorgen, serveren wij een 4-gangen diner met bijpassende wijnen samengesteld door Michelin sterren chef Marcel van Lier en kunt u genieten van de optredens van Jamai Loman en Carolina Dijkhuizen en presentatie van Angela Groothuizen. Niet alleen de ideale black tie gelegenheid om te netwerken met bestaande relaties of nieuwe contacten te leggen maar tegelijkertijd ook de kans om ons goede doel te steunen.

De opbrengst van de avond komt dit keer o.a. ten goede aan onze samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen voor de organisatie van een sport- en spelrevalidatieprogramma voor kinderen van onze doelgroep.

Helpt u ook mee om deze kinderen weer vleugels te geven?

Uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, kan fiscaal voordelig dankzij onze ANBI-status.

BESTEL NU UW KAARTEN
18.00 uur Aperitief op de Foyer
19.00 uur Opening door Angela Groothuizen
20.00 uur Optreden Carolina Dijkhuizen
21.30 uur Veiling
22.30 uur Optreden Jamai Loman
23.00 uur Bekendmaking opbrengst
23.15 uur Feestavond
00.00 uur Einde van de avond

Het was een prachtig feest!

Met trots kunnen we mededelen dat ons eerste gala 11 mei j.l. een mooi resultaat heeft opgeleverd voor ons goede doel. Met dank aan alle mensen die voor en achter de schermen hard hebben gewerkt aan deze geweldige avond. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was heeft genoten van het diner en de geweldige optredens van Aristakes, Jamai, Carolina Dijkhuizen, Dio en Anne-Fay. Wij hopen dat wij bij de volgende editie weer op uw belangstelling mogen rekenen.

Bedankt! Namens het voltallige bestuur van New Wings

Uw gala kaarten bestellen?

Het New Wings Gala wordt een spectaculaire avond met gastronomische hoogstandjes uit de Michelinsterkeuken van restaurant Latour, excellente wijnen en wervelende sterrenoptredens.

Voor de prijs van €275 bezorgen we u een fantastische avond vol entertainment, imposant diner inclusief drank. Dé ideale gelegenheid om te netwerken met bestaande relaties, nieuwe contacten te leggen en tegelijkertijd ons goede doel te steunen.

Nadat u middels het bestelformulier het aantal gewenste kaarten en uw contactgegevens hebt ingevoerd, ontvangt u een bevestiging. Wilt u meer dan 20 gala kaarten bestellen? Wilt u het gewenste aantal dan graag in de toelichting aangeven? We zullen daarop zo snel mogelijk contact opnemen om de betaling en verzending te voldoen.

Overnachten

Indien u op de dag van het gala wenst te overnachten in Grand Hotel Huis ter Duin kunt u een kamer boeken tegen een gereduceerd tarief.

Klik op onderstaande button en gebruik deze speciale brekingscode: 4259430

Overnachten

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

ONZE MISSIE
DONEER NU