Wij hebben uw betrokkenheid nodig

Op 11 mei 2019 is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk het toneel van iets heel bijzonders…

Met de eerste editie van het New Wings Gala laten we kinderen na een orgaantransplantatie weer met een positieve blik naar de toekomst kijken.

Onder de vleugels van Angela Groothuizen die de presentatie van de avond zal verzorgen, serveren wij een 4-gangen diner met bijpassende wijnen samengesteld door Michelin sterren chef Marcel van Lier en kunt u genieten van de optredens van Jamai Loman en Carolina Dijkhuizen en presentatie van Angela Groothuizen. Niet alleen de ideale black tie gelegenheid om te netwerken met bestaande relaties of nieuwe contacten te leggen maar tegelijkertijd ook de kans om ons goede doel te steunen.

De opbrengst van de avond komt dit keer o.a. ten goede aan onze samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen voor de organisatie van een sport- en spelrevalidatieprogramma voor kinderen van onze doelgroep.

Helpt u ook mee om deze kinderen weer vleugels te geven?

Uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, kan fiscaal voordelig dankzij onze ANBI-status.

18.00 uur Aperitief op de Foyer
19.00 uur Opening door Angela Groothuizen
20.00 uur Optreden Carolina Dijkhuizen
21.30 uur Veiling
22.30 uur Optreden Jamai Loman
23.00 uur Bekendmaking opbrengst
23.15 uur Feestavond
00.00 uur Einde van de avond

Het was een prachtig feest!

Wat een geweldige avond!

17 Juli j.l. was Grand Hotel Huis ter Duin weer het toneel voor en geweldig Charity Gala van New Wings. Net als vorige edities stond de avond bol van entertainment en culinaire verrassingen. Maar bovenal werd ook dit jaar weer gul geboden op de prachtige kavels; kunst, kostuums, evenementen en sierraden. De avond werd voor de derde keer gepresenteerd door onze eigen ambassadeur Jamai Loman. Wederom zijn wij trots en dankbaar naar de inzet en aanwezigheid van alle gasten, ambassadeurs en bovenal onze helden.

Wij gaan ons best doen om ons eerste lustrum Gala in 2024 net zo mooi op te zetten als dit gala.

Uw gala kaarten bestellen?

Het New Wings Gala wordt een spectaculaire avond met gastronomische hoogstandjes uit de Michelinsterkeuken van restaurant Latour, excellente wijnen en wervelende sterrenoptredens.

Voor de prijs van €275 bezorgen we u een fantastische avond vol entertainment, imposant diner inclusief drank. Dé ideale gelegenheid om te netwerken met bestaande relaties, nieuwe contacten te leggen en tegelijkertijd ons goede doel te steunen.

Nadat u middels het bestelformulier het aantal gewenste kaarten en uw contactgegevens hebt ingevoerd, ontvangt u een bevestiging. Wilt u meer dan 20 gala kaarten bestellen? Wilt u het gewenste aantal dan graag in de toelichting aangeven? We zullen daarop zo snel mogelijk contact opnemen om de betaling en verzending te voldoen.

Overnachten

Indien u op de dag van het gala wenst te overnachten in Grand Hotel Huis ter Duin kunt u een kamer boeken tegen een gereduceerd tarief.

Klik op onderstaande button en gebruik deze speciale brekingscode: 4259430

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.