EERSTE BEACH RUN EEN SUCCES

Zaterdag 30 maart j.l. was de allereerste New Wings Beach run in Noordwijk. Onder luid applaus starte ruim 30 deelnemers aan de 5 kilometer run op het strand. Bijzonder was de deelname van één van onze helden. Mitchell Boeff – 19 jaar en heeft al vanaf zijn geboorte polycystische nieren, leverfibrose en een aandoening aan zijn milt. Hij moet al zijn hele leven rekening houden met de beperkingen van zijn lichaam. Hij heeft zich als ambassadeur aangesloten bij New wings om te laten zien hoe belangrijk het is dat er aandacht komt voor begeleiding van kinderen die een orgaandonatie hebben gehad of nog moeten ondergaan. Sport en spel zijn enorm belangrijk niet alleen vanwege de lichamelijke conditie maar ook voor de aansluiting met leeftijdgenoten.

Een echte held
Super stoer was het dat Mitch de 5K mee heeft gelopen. “Het kost mij enorm veel energie en ik weet dat ik hier de hele dag last van zal hebben, maar ik vind sporten leuk en belangrijk en vind het supergaaf dat ik me actief kan inzetten voor New Wings. Iedereen was super enthousiast en steunde me tijdens de loop. Ik heb hem volledig uitgelopen en ben daar enorm trotst op. Na afloop mocht ik kort iets vertellen over mijn situatie en ook de prijzen uitreiken. Ik hoop dat ik volgend jaar samen met dubbel zoveel deelnemers de 2e New Wings Beach run kan lopen.”

Bijgaand foto’s van een geslaagd evenement. Met extra dank aan alle vrijwilligers en Huis ter Duin voor de hospitality.

Deel dit bericht

GEEF ONZE KINDEREN WEER VLEUGELS

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt zo logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Maar samen kunnen we daar nu iets aan doen!

LEES ONZE MISSIE
DONEER NU