RESERVEER UW TAFEL!

New Wings Charity Gala – 21 mei 2022

Met het New Wings Charity Gala zamelen wij geld in voor het revalidatieprogramma voor kinderen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Samen maken we mogelijk dat de kinderen ontdekken wat zij na een geslaagde transplantatie met een gezond lichaam kunnen doen.

Beleef het New Wings Charity Gala en kies uit de diverse mogelijkheden

U kunt bij het New Wings Charity Gala op verschillende manieren een bijdrage leveren om kinderen met orgaantransplantaties weer kansrijk te maken voor een gezonde toekomst. Dit kan als bedrijf of als particulier. Zie het overzicht met de mogelijkheden tot sponsoring en wat u daarvoor terug kunt verwachten.

Uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, kan fiscaal voordelig dankzij onze ANBI-status.

NEW WINGS CHARITY GALA

Zaterdag 21 mei 2022 – 18.30 uur tot 23.00 uur

Dresscode: black tie
Grand Hotel Huis ter Duin

RESERVEER NU

Programma 21 mei

Tijd
18:30 uur Ontvangst met champagne
19:00 uur Aanvang diner
21:45 uur Veiling
22:45 uur Optreden
23:45 uur Bekendmaking opbrengst
00:00 uur Feestelijke afsluiting

Tafelkoper – €2.360,-

Tafel voor 10 personen – €2.950,-

Tafel voor 8 personen – €2.360.-

Een losse stoel – €300,-

Inclusief aperitief, diner, bijpassende wijnen, water, koffie en sfeervol entertainment.

BOEK UW TAFEL OF STOEL

Sponsor – €1.250,-

Als sponsor van het New Wings Charity Gala zorgen wij dat u goed in beeld komt vooraf en tijdens het gala. U krijgt een naamsvermelding op de website, in het programmaboekje, de nieuwsbrief en aandacht op de social media kanalen.

WORDT SPONSOR

Partner – €2.750,-

Als partner van het New Wings Charity Gala introduceren wij u als vriend van de New Wings Foundation. U krijgt een naamsvermelding op de website, in het programmaboekje, op de fotowand, de nieuwsbrief en aandacht op de social media kanalen. Daarnaast interviewen wij u voor een extra vermelding in de nieuwsbrief en op de website. Uw donatie komt o.a. ten goede van het “New Wings Kids Event” waar wij lotgenoten samen brengen. Wanneer u als partner van het New Wings Charity Gala wilt blijven overnachten kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. Voor het verblijf van 21 mei op 22 mei betaalt u €500,- voor 5 Charming Kamers. Boek hier (boekingcode: 6677390)

WORDT PARTNER

Het was een prachtig feest!

In 2019 organiseerden wij ons eerste Gala t.b.v. de revalidatie van kinderen na hun transplantatie.

In 2020 moesten vanwege de Covid pandemie ons programma aanpassen, maar hebben we toch een succesvol charity diner georganiseerd.

De foto’s spreken voor zich! Twee succesvolle avonden. We zetten in 2022 de traditie voort met een spectaculaire Charity Gala.

Bent u erbij?

Geef onze kinderen weer vleugels.

Een compleet en gezond lichaam. Het lijkt logisch, maar niet voor iedereen. Zeker niet voor de vele kinderen die jaarlijks een orgaantransplantatie krijgen. Herstel duurt vaak langer omdat ze afhankelijk zijn van een orgaan van een kind van dezelfde leeftijd. Een transplantatie ondergaan, verandert je leven.

De New Wings foundation wil kinderen weer op de been helpen na een transplantatie. Sport en spel zijn daar enorm belangrijk bij. Zo ontdekken zij na een geslaagde transplantatie weer wat ze allemaal met een gezond lijf kunnen doen. Vanaf het ene of het andere moment zijn ze geen patiënt meer.

LEES ONZE MISSIE